Ayda Mehtap ile Şamanik Yolculuk (Ruhsal Hayvanımızla Tanışma)

Şamanizm, kadim dönemlerden günümüze kadar ulaşmış en eski spritüel uygulama ve en etkili ruhsal yaşam yolu öğretisidir. 

Şamanik uygulamalar sayesinde, gündelik yaşamımızda karşılaştığımız sorunlara daha etkili biçimde çözüm bulmayı ve içinde bulunduğumuz olumsuz duygulardan arınmanın yollarını öğreneceğiz.

Bilinmeyen boyutları keşfe çıkıp, oradaki koruyucu ruhlarımız ve ruhsal rehberlerimiz ile tanışmak için Şamanik Yolculuk yapacağız.

Yolculuk sırasında yaşamış olduğumuz deneyimlerin ve almış olduğumuz mesajların anlamlarını konuşup değerlendireceğiz. 

Gerçekliğin farklı boyutları arasında bir bağ kurmak, özümüze doğru akan bu yolculukta, aslında varolan her şeyin Yüce bir bütünün parçası olduğunu anlamak ve asıl amacımızın yine kendimize varmak olduğu bu serüveni deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.


ÇALIŞMA İÇERİĞİ: 

1.BÖLÜM (Özet anlatım)

*Şamanizm nedir?

*Şaman kimdir, neler yapar?

*Şamanizm'de 3 Dünya kavramı nedir?

*Erk (Ruh,Totem,Rehber) hayvanı nedir?

*Erk hayvanlarımızdan hangi konularda yardım alabiliriz?

örn: (korkular, ilişkiler, hedef ve amaçlar, acı ve keder duygusu, yaşamımızdaki bir sonraki adım, iş ve diğer tüm konular)

*Erk hayvanlarının temsil ettikleri özellikler ve mesajlar nedir?

*Ruhsal rehberlerimize soru ve isteklerimizi nasıl ifade etmeliyiz?

2.BÖLÜM (Uygulamalı)

*Yolculuk öncesi hazırlık (nefes ve meditasyon)

*Şamanik Yolculuk (Şaman davulu eşliğinde, ruhsal rehberlerimiz ile tanışma)

*Yolculuk sonrası yaşamış olduğumuz deneyim ve almış olduğumuz mesajlar üzerine sohbet)

*Rehber Ruh'lara Teşekkür Seremonisi ve Bitiş.

AYDA MEHTAP KİMDİR?

1981 İstanbul doğulu olan Ayda Mehtap, uzun yıllar Tekstil sektöründe Moda Tasarımcısı olarak çalıştıktan sonra içinde yatan müzik tutkusunun ve yeteneğinin peşinden gitmeye karar vererek Müzik sektörüne geçiş yapmıştır.

Sözü ve müziği kendisine ait eserleri bulunan Ayda Mehtap, müziğin kendisi için ilahi bir misyon olduğuna karar vererek. şifacılık yönünüde içine katıp 2016 yılında Şamanik ses, ritim ve altyapıların yoğun olduğu, spritüel ve meditatif tarzda doğaçlama bir müzik icra eden SHAMOON grubunun kurulmasına vesile olmuştur.

Vokalliğini yaptığı, Şaman davulu ve bazı perküsyonist enstrümanları çaldığı grubun konserleri hala aktif olarak devam etmektedir. Grubun 2017 yılında çıkardığı MERKABAH isimli albümü ve video klibi tüm dijital müzik platformlarında ve müzik kanallarında yayınlanmaktadır.

Bunların yanısıra çok uzun yıllardan beri kişisel gelişim ve ruhsal enerji konularıyla iç içe olan ve bu alanlarda kendini geliştiren Ayda Mehtap, çocuk yaşlardan itibaren gördüğü rüya, vizyon ve deneyimlerle bazı sınavlara tabi tutularak, Ruhsal Üstadlar tarafından inisiye edilmiştir.

Zaman içerisinde yönlendirilerek tanıştığı Şamanizm yaşam yoluyla, ruhunun ve geçmiş ruhsal deneyimlerinin kesiştiğini farkederek bu alanda ilerlemeye karar vermiştir.

Olanın olmayanla, bilenin bilmeyenle paylaşması gerektiği inancıyla çıktığı bu yolda; kişilere ve topluluklara uygulamalı seminerler ve etkinlikler düzenlemekte, danışanlarına Şamanik Şifa çalışmaları uygulayarak bilgi ve tecrübelerini paylaşıp, Ruhsal Bütünlüğe hizmet etmeye devam etmektedir.

NOT: 
*Katılımcıların gün içerisinde ağır beslenmemeleri *Gün içerisinde alkol vb. içeçekler içmemeleri *Çalışmadan en az 2 saat öncesine kadar yemek yemiş olmaları *Rahat giysiler giyinmeleri *Yanlarında kalem, kağıt, göz bandı vb. malzemeleri bulundurmaları gerekmektedir!

*Ücretli Etkinlik

Detaylı bilgi için: info@endlessarttaksim.com
İletişim:0212 232 80 80

  • 17-Mar-2018 - 17-Mar-2018